PvdA SWF in centrum Sneek in gesprek over Duurzaamheid

6 oktober 2018

De PvdA staat al sinds jaar en dag een aantal keer per jaar op zaterdagmiddag met haar marktkraam op het Schaapmarktplein te Sneek. Op zaterdag 13 oktober staan de actieve PvdA-leden, fractieleden en de wethouder er weer om met u in gesprek te gaan. De PvdA gaat met het winkelend publiek in gesprek over alle zaken die maar aan de orde komen. Speciale aandacht gaat er dit keer uit naar “Duurzaamheidsmaatregels en de kleine portemonnee”.

De PvdA vindt het belangrijk om van u te horen hoe wij straks moeten omgaan met vragen zoals; Wij gaan van het gas af, maar wat dan? Als ik dan alles moet veranderen wie moet dat dan betalen of hoe kan ik dat betalen? Moet het allemaal echt zo snel, of wacht ik op initiatieven van anderen? Ik woon in een koophuis, is er straks voor mij subsidie of iets dergelijks? Waar laad ik straks mijn auto op? Misschien heeft u wel goede ideeën die u graag aan de raadsleden wilt meegeven.

Wilt u in gesprek met de mensen van de PvdA over Duurzaamheid of andere onderwerpen? Dan staan zij zaterdag aanstaande tussen 13 en 16 uur op het Schaapmarktplein te Sneek.